Yoga mini-retreats in de Leidse Tuin

In de prachtige Leidse Tuin van Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten bieden wij yogalessen aan, in samenwerking met de Hof van Duivenvoorde. 

Iedere twee weken op de zaterdagochtend om 09:30u een heerlijke yogales van 60 minuten (toegankelijk voor alle niveaus) en daarna een drankje en hapje met uitzicht op de tuinen van Duivenvoorde. Waan jezelf even helemaal weg, terwijl je middenin de Randstad bent. 

 

Een afgesloten buitenruimte, waar geen honden mogen komen en waar we helemaal privé zitten met alleen het ruisen van het riet, gezang van de vogels en de zon op je gezicht. Wanneer dit om meer vraagt, strijk je na de les neer op het terras voor nog een drankje of een lunch (zo lang het terras nog dicht is maken we gebruik van de picknickbanken in de tuin met een take-away drankje).

 

Voor €16 krijg je een yogales, koffie/thee naar keuze en een gezond hapje. Toegang tot het landgoed dmv een 'wandelkaart' is ook inbegrepen. 

Wat neem ik mee?

Eigen mat

Water

Warme sokken, trui en dekentje voor de eindontspanning

​​De lessen gaan in principe altijd door, alleen als we vrijwel zeker weten dat we in de stromende regen komen te staan zeggen we de les af en wordt het inschrijfgeld teruggestort. We werken met de elementen, waarbij we de kans accepteren dat we een keertje een druppeltje regen gaan voelen. Mocht je zelf het risico niet willen lopen, hou dan de weersvoorspelling in de gaten: afzeggen kan kosteloos tot 48 uur van tevoren, dan kan iemand anders jouw plekje nog innemen  De lessen gaan door vanaf 4 deelnemers.

Het seizoen van 2021 is afgelopen. Tot ziens in 2022!

​​​​

17387-39-1024x683.jpg
c-users-joost-desktop-logo.png