Yoga mini-retreats in de Leidse Tuin

In de prachtige Leidse Tuin van Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten bieden wij yogalessen aan, in samenwerking met de Hof van Duivenvoorde. 

Iedere twee weken op de zaterdagochtend om 09:30u een heerlijke yogales van 60 minuten (toegankelijk voor alle niveaus) en daarna een drankje en hapje met uitzicht op de tuinen van Duivenvoorde. Waan jezelf even helemaal weg, terwijl je middenin de Randstad bent. 

 

Een afgesloten buitenruimte, waar geen honden mogen komen en waar we helemaal privé zitten met alleen het ruisen van het riet, gezang van de vogels en de zon op je gezicht. Wanneer dit om meer vraagt, strijk je na de les neer op het terras voor nog een drankje of een lunch (zo lang het terras nog dicht is maken we gebruik van de picknickbanken in de tuin met een take-away drankje).

 

Voor €16 krijg je een yogales, koffie/thee naar keuze en een gezond hapje. Toegang tot het landgoed dmv een 'wandelkaart' is ook inbegrepen. 

Wat neem ik mee?

Eigen mat

Water

Warme sokken, trui en dekentje voor de eindontspanning

Omdat er nog steeds corona-maatregelen gelden, werken wij met maximaal 2 groepjes van 4 deelnemers. Onderling en tussen de groepjes zal afstand worden gehouden. We zijn dus met maximaal acht personen tegelijk.  We vragen iedereen om bij klachten thuis te blijven.

De lessen gaan door vanaf 4 deelnemers, behalve bij temperaturen lager dan 13 graden of regen. Mocht dit zo zijn, stellen wij je de dag van tevoren op de hoogte en wordt het inschrijfgeld teruggestort. 

Aanmelden

Voor welke data wil je aanmelden?
17387-39-1024x683.jpg
c-users-joost-desktop-logo.png
  • Facebook
  • Instagram

© 2019 by Suisana